sk-Crystal-120 duo, Kisizsa

26.03.2021

A masszív konstrukciójú Crystal-120 duo típus az erősített csatornának köszönhetően 6 m szélességben is kivitelezhető mindössze két tartóláb segítségével.

A tetőszerkezet lejtésének köszönhetően a csapadék egyenesen a szerkezet elülső integrált csatornájába folyik, ahonnan az összegyűjtött víz a szerkezet tartólábain keresztül távozik.

Matt üveg az erős napsütés ellen

Az üveges tető előnye a kristálytiszta kilátás és hogy teljes mértékben átengedi a napfényt. A forró nyári napokon azonban az erős nap átforrósíthatja a teraszt. Erre problémára nyújt kiváló megoldást az ügyfelünk által választott matt üveg, ami véd a közvetlen napsütéstől, mégis elegendő mennyiségű fényt biztosít.

A veranda egyedi stílusa egyaránt kiválóan illeszkedik a modern és a hagyományos stílusú épületekhez. Az antracit szín egy közkedvelt árnyalat, bármilyen környezetben jól mutat.

A veranda alatti terület kialakításánál egy otthoni welness létrehozása a cél, ezért már egy jakuzzi is helyet kapott. A jó idő beköszöntével a bútorok is előkerülnek, hogy gondoskodjanak a teljeskörű pihenés élményéről.