Crystal-150 PC - polikarbonát tetővel

Standard színek:

A Crystal-150 veranda kiemelkedően magas teherbírással rendelkezik. Erős konstrukciójának köszönhetően példa nélküli méretekben, 7 m szélességben és 6 m mélységben is kivitelezhető mindössze 2 tartólábbal alátámasztva.

Robosztus konstrukció, a megszokottnál nagyobb keresztmetszetű gerendákkal, csatornával és tartólábakkal, aminek köszönhetően gigantikus teherbírással rendelkezik. Nemcsak családi házakhoz ajánljuk, hanem méretőből fakadó előnyei miatt a lehető legjobb megoldás vendéglátóipari egységek számára.

Tetőszerkezet

A Crystal-150 veranda kétféle polikarbonát tetőlemezzel kapható: Clear (tiszta) és Opal (tejfehér). A clear világosabb és több fényt enged át, mint az Opal.

Felár ellenében választhat más tetőfedő lemezek közül is, amelyek olyan extra tulajdonsággal rendelkeznek mint a hőállóság vagy extra tiszta átlátszóság.

Opcionális lehetőségek:

Ezen felül különféle lehetőségek állnak rendelkezésre, mint például az üveges tolórendszer, amely lehetővé teszi, hogy védje a teraszát hideg és esős napokon is.

Jellegzetes elemek:

Tető: 16 mm Víztiszta, Opál (standard)

          Bronz vagy Gyöngyház-hővisszaverő (feláras)

Csatorna: Extra erős csatorna

Tartóláb: 150 x 220 mm

Crystal-150 GL - üveg tetővel

Standard színek:

Az üvegtetős Crystal-150 a top veranda típus. Óriási teherbírású átlátszó üvegtetővel robosztus csatornával és tartólábakkal.

42 m² mindössze 2 tartóláb alatt? Igen! A Crystal-150-nel ez is lehetséges!

Masszív kialakításának köszönhetően akár 7 m széles és 6 m mély veranda is kialakítható belőle hozzáadott tartóláb nélkül.

Tetőszerkezet

Az üvegtető még nyitottabb tér érzését kelti. Mérettől függően 8 vagy 10 mm-es ragasztott biztonsági üveggel készül.

Opcionális lehetőségek

A többi típushoz hasonlóan a Crystal-150 is lehetőséget kínál a veranda lezárásához, hogy betekintés elleni védelmet nyújtson vagy épp védjen a kellemetlen időjárástól.

Jellegzetes elemek:

Tető: 8 mm tiszta biztonsági üveg (standard)

         matt vagy hővisszaverő üveg (feláras)

Csatorna: extra erős Super csatorna

Tartóláb: 15 x 22 cm

Válasszon kiegészítőt verandájához kínálatunkból!