Crystal-120 duo PC - polikarbonát tetővel

Standard színek:

A Crystal-120 duo változat nevét arról kapta, hogy extra erős csatornaprofillal van felszerelve, ami lehetővé teszi nagyobb fesztávú verandák létrehozását mindössze két tartóláb felhasználásával.

Zavartalan kilátás és extra hely

Mivel a Crystal-120 duo veranda nem tartalmazza azt a plusz tartólábat, ami nagy fesztávok esetén alkalmazandó, zavartalan kilátást biztosít, könnyebben helyezhet el nagyméretű kerti bútorokat teraszán és közlekedés is akadálymentes.

Tetőszerkezet

A Crystal-120 duo veranda esetén két standard polikarbonát tetőtípus közül választhat: Clear vagy Opal. Felár ellenében kérhető hőálló vagy Extra Clear polikarbonát lemezzel.

Opcionális lehetőségek

Ezen felül a Crystal-120 duo kibővíthető olyan lehetőségekkel, amelyek tovább növelik a kényelmet és minél többet kihoznak verandánkból. Ha már van meglévő verandája, bármikor bővítheti kényelmi lehetőségeinkkel igény szerint.

Jellegzetes tulajdonságok:

Tető: 16 mm Víztiszta, Opál (standard)

         Bronz vagy Gyöngyház-hővisszaverő (feláras)

Csatorna: Erősített dupla ereszcsatorna 120 x 150 mm

Tartógerenda: 50 x 95 mm

Tartóláb : 120 x 120 mm

Crystal-120 duo GL - üveg tetővel

Standard színek:

Szeretne zavartalan kilátást és rengeteg fényt? Akkor az üvegtetős Crystal-120 duo veranda az, amit keres. Az extra erős ereszcsatornának és az átlátszó üvegtetőnek köszönhetően élvezheti a tökéletes kilátást, mintha a szabad ég alatt pihenne éppen,

Üvegtető

A megerősített ereszcsatornának köszönhetően hozzáadott tartóláb nélkül hozható létre nagy fesztávú konstrukció, így semmi sem zavarja a kilátást a teraszról. Az üvegtető még tovább növeli az élményt. Bőséges természetes fényt biztosít és ugyanakkor felerősíti azt, exkluzív hatást kölcsönözve ezzel a tágas szerkezetnek.

Opcionális lehetőségek

Növelje kényelmét opcionális kiegészítőink segítségével. Verandáját felszerelheti igény szerint üvegfalakkal, üvegajtókkal, árnyékolókkal, akár télikertté is alakíthatja. Az oldalfalak felszerelését nagymértékben megkönnyíti a megerősített ereszcsatorna kialakítása.

Jellegzetes tulajdonságok:

Tető: 8 mm tiszta biztonsági üveg (standard)

         matt vagy hővisszaverő üveg (feláras)

Csatorna: Erősített dupla ereszcsatorna 120 x 150 mm

Tartógerenda: 50 x 95 mm

Tartóláb : 120 x 120 mm

Válasszon kiegészítőt verandájához kínálatunkból!